سلام یه اینفوگرافی طراحی کنید مثل دو تا عکس که ضمیمه پروژه کردم (دو تا عکس برای نمونه هست )
متن اینفوگرافی:
آدمی پیوسته در پی تأمین سعادت خویش است و برای رسیدن به آن، به هر تلاشی دست می زند. به تعبیر دیگر، رسیدن به کمال و موفقیت، مطلوب ذاتی و هدف اصلی انسان است.«و ان لیس للانسان الا ما سعی» (نجم39) و اینکه برای انسان جز سعی و کوشش او نیست این خواسته در دوران نشاط و سرزندگی، یعنی جوانی به اوج خود می رسد و او را به حرکت و تلاش وادار می سازد. در این میان، برخی به خواسته و مقصود خود می رسند و برخی خود را شکست خورده و دنیا را پایان پذیرفته می پندارند.
به راستی چرا برخی، کوچک ترین شکست در زندگی را مساوی با نابودی دانسته و بزرگ ترین موفقیتها را به خاطر کوچک ترین مشکل یا شکست نادیده می انگارند؟
همین توّهم بی جاست که گروهی از جوانان را از تلاش برای رسیدن به قله های بلند موفقیت و کامیابی باز می دارد و باعث می شود فرصت جوانی را به راحتی از دست بدهند. برخی از آنها مأیوس از زندگی، عدم قبولی در کنکور را بهانه می کنند، برخی جواب منفی ازدواج را سبب شکست می دانند، برخی عدم شغل مناسب را عامل ناامیدی نسبت به آینده معرفی می کنند و برخی فقر، بیماری و... را دلیل عقب افتادن از مسیر تلاش و حرکت ذکر می کنند. خداوند در آیات ۳۰ تا ۴۴ سوره طور لجبازی و بهانه جویی را عاملی بسیار مخرب در زندگی انسان ارزیابی می کند و می فرماید که لجبازی و بهانه جویی های انسان گاه او را چنان از فطرت و سلامت بیرون می برد که محسوسات و مشهودات را انکار و تکذیب می کند. به این معنا که سفیدی برف و سیاهی زغال را منکر می شود و زغال را سفید و برف را سیاه می بیند. این گونه است که عینک بهانه جویی و لجبازی همه چیز خوب و زیبا را درنظرش بد و زشت جلوه می دهدو هر زشت و بدی برای او زیبا و خوب می شود.اما توجه به یک نکته می تواند آنها را به تحرک درآورد و در مسیر پیروزی کمک کند و آن نکته، درک مفهوم واقعی زندگی است؛ چرا که بسیاری از خودکشیها، شکستها، بیماریها و... معلول عدم آشنایی با این واقعیت است. آگاهی از مسیر واقعی زندگی موجب خودباوری و در نتیجه اعتماد به نفس و مبارزه با همه شکستها می شود.
خودباوری عبارتست از تمایل به اینکه خود را فردی شایسته مواجهه با چالشهای اساسی زندگی بدانیم. بنابراین خودباوری از دو جزء تشکیل شده است؛ جزء اول، کارآمدی شخصی می باشد که عبارتست از اعتماد داشتن به تواناییهایمان برای اندیشیدن، یاد گرفتن، انتخاب کردن و اتخاذ تصمیمهای مناسب و جزء دوم عزّت نفس است و اعتماد به اینکه دستیابی به اهداف، موفقیت، دوستی، احترام، عشق و انجام موفقیت آمیز امور در شأن ماست. و سرنوشت ما بهدست خود ماست،
انه لایغَیرُ ما بقَومٍ حتَّی یغَیروا ما بأنفسهم: بهدرستی که خداوند سرنوشت هیچ گروهی را تغییر نمیدهد مگر آنکه، آنان خود، سرنوشتشان را تغییر دهند. رعد 11
اولین فایده این شناسایی آن است که هر فرد خود را آماده می سازد تا با پستی و بلندیهای زندگی روبه رو شده، بر مشکلات آن پیروز شود. این اولین قدم برای خود باوری و خود پذیری است.
فایده دیگر، تشخیص هدف و شناخت استعدادهای خداداد است و شناسایی هدف با در نظر گرفتن استعداد هر فرد صورت می گیرد؛ چرا که هر کسی برای کاری آفریده شده است (سورهی اسرا / آیه ۷۰
و لَقَدْ کرَّمْنا بَنی آدَمَ: ما فرزندان آدم را، کرامت بخشیدیم.
و فضّلناهُمْ علی کثیرٍ مِمّا خَلَقْنا تفضیلاً: و آنها را بر بسیاری از آنچه خلق کردهایم برتری بخشیدیم.) و عدم این شناخت، مهم ترین عامل برای عدم خود باوری و مساوی با شکست است.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به طراح ایران می باشد. قدرت گرفته از کارایران